Få lynhurtigt internet fra Parknet

68 kr./md.

Mindstehastigheden på Parknets internet er for størstedelen af vores foreninger 300 Mbit download og 300 Mbit upload. Vi begrænser ikke hastigheden, så normalt vil den være langt højere - typisk mellem 300 og 1.000 Mbit. Vær dog opmærksom på, at nogle få foreninger ligger lavere, da de har valgt udstyr, der ikke understøtter hastigheder over 75 eller 100 Mbit. Spørg os derfor altid, hvad hastigheden er i netop din forening, før du tilmelder dig.
Vi udvikler hele tiden vores systemer for at optimere driftssikkerheden, som derfor har været i top i det forløbne år med 99,97 procent for hele vores netværk samlet set. Prisen er omvendt i bund med 68 kroner om måneden. Forbruget er frit.


  • Minimum 300/300 Mbit i langt de fleste af Parknets medlemsforeninger
  • Ubegrænset hastighed
  • Frit forbrug
  • 68 kroner om måneden
  • Oprettelse: 100 kroner

Tilmeld   >

Du er på i løbet af få dage

Når dit internet er klar til brug, får du besked via SMS. Det sker typisk inden for tre hverdage.

Du skal blot tilslutte din computer

Når din forbindelse er aktiv, skal du blot slutte et kabel fra vægstikket i din lejlighed til din computer. Hvis du ønsker trådløst internet, skal du i stedet tilslutte din router.

Du har stabilt og hurtigt internet

Nyd herefter, at du har en stabil og hurtig fiberforbindelse, hvor du kan downloade, streame og spille ubegrænset.Fakta

300 Mbit dækker hele familiens behov

Med hastigheder på mellem 300 og 1.000 Mbit kan alle i hjemmet surfe, streame film, TV og musik i højeste kvalitet og spille online samtidig i flere rum. I kan også downloade store filer hurtigt, og uden problemer forbinde til trådløse enheder som højtalere, lamper og kaffemaskiner.Fakta

Fiber sender data med lysets hastighed

Fibernet (eller: lyslederkabler) transporterer data med lysets hastighed, og er dermed 5.000 gange hurtigere end analogt bredbånd. Det kan også transportere større data-pakker, og er langt mere stabilt. Derfor leverer Parknet primært internet via fiber - og derfor bliver fiber hele tiden mere og mere udbredt.Opret en offentlig
IP-adresse

En fast offentlig IP-adresse er nødvendig, hvis du for eksempel spiller Playstation eller har en hjemmearbejdsplads via VPN, som kræver IP-verificering.

Det koster 100 kroner at oprette adressen, men ellers er det gratis at have den via Parknet.


Opret   >


Brugerservice

Dit udstyr påvirker internettets hastighed

Dit valg af kabler og router samt placering af udstyr i hjemmet er afgørende for, hvor godt dit internet fungerer.

En trådløs forbindelse er aldrig så hurtig som en kablet. Men hvis du er opmærksom på nogle få ting, når du installerer dit wi-fi, kan du stadig få stor glæde af din lynhurtige fiberforbindelse fra Parknet.


Få gode tips i Parknets vejledninger   >Internetsikkerhed

Parknet er medlem af MANRS

Det globale netværk MANRS arbejder målrettet for at styrke internetsikkerhed på tværs af landegrænser. Der stilles meget høje krav til medlemmernes evne til hele tiden at forebygge og eliminere sikkerhedsproblemer på internettet. I Parknet er vi glade for og stolte af, at vi som en af de eneste internetudbydere i Danmark bidrager til at højne sikkerheden på internettet som medlem af MANRS.
Hele boligforeningen

Endnu lavere ydelse ved kollektivt internet

En fiberforbindelse er en kæmpe fordel i boligforeninger, hvor mange beboere bruger internettet på samme tid, og til tunge handlinger som at streame, game eller se film i HD-kvalitet. Med fiber forringer det ikke internettets hastighed, at flere brugere er online samtidig.

Hos Parknet betaler boligforeninger med en kollektiv aftale helt ned til 53 kroner om måneden per bruger.